Milan Jovanović (©RK Metaloplastika)
Milan Jovanović (©RK Metaloplastika)

Šapčani našli zamenu za Aziza: Jovanović pojačao Metaloplastiku

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.01.23. | 19:41

Nekada jedan od najtalentovanijih rukometaša Srbije stigao u redove tima Vladana Matića. Pančevci doveli Nikolu Jezdimirovića

Otišao je početkom godine Mohamed Aziz Aidi u Vojvodinu, a uprava Šapčana brzo je reagovala i našla zamenu za Tunišanina. U pitanju je Milan Jovanović, nekada jedan od najtalentovanijih rukometaša Srbije koga su povrede sprečile da pokaže raskošni talenat.

Milan je ponikao u Crvenki, da bi se preko Vojvodine uputio u internacionalne vode. Poslednje četiri godine proveo je u Francuskoj u ekipi Tuluza. Rođen je 24. januara 1998. godine u Vrbasu i igra na poziciji levog beka. Još kao mlad igrač pokazao je neverovatan talenat i kao takav prošao je kroz sve reprezentativne selekcije, a učestvovao je i na seniorskom Evropskom prvenstvu 2018. u Hrvatskoj.

Izabrane vesti

Pre nekoliko meseci Nenad Peruničić je pričao u superlativima o ovom momku koji sada ima šansu da se vrati na rukometnu mapu.

Smatram da je Metaloplastika idealan klub za moj povratak na teren i da imam sve potrebne uslove i podršku svih. Metaloplastika je klub sa velikim ambicijama, mladom, ali odličnom ekipom“, rekao je Jovanović posle potpisivanja ugovora sa trećeplasiranom ekipom u Arkus Superligi.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE SRBIJA BITI ŠAMPION SVETA U RUKOMETU JE 40,0. DANSKA JE PRVI FAVORIT (2,20).

Tim Vladana Matića je dugo bio lider šampionata, ali je u finišu prošle godine pao, pa je sada na trećem mestu, iza Vojvodine i Dinama iz Pančeva.

Tokom pauze zbog Svetskog prvenstva pojačavaju se i ostali klubovi. Dinamo iz Pančeva je u svoje redove vratio nekadašnjeg levog beka Nikolu Jezdimirovića koji će pojačati spoljnu liniju tima u kojoj su Danilo Radović, Nikola Čabrilo i Nikola Stamenković.



tagovi

MetaloplastikaARKUS ligaRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara